Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Ο ΚΛΕΨΑΣ ΚΑΙ Ο Μ$#^&ΑΣ











Ξεσπασε παλι νεος Τρωκτικος πολεμος αναμεσα στον Τρωκρατη και τον Al Macaida. Σφαλιαρες αμφιδρομες, και με τη λασπη θα ειχαμε χτισει δεκα πολυκατοικιες. Δειτε:

Μπιρίμπα μαζεύονται και παίζουν τα ζεύγη Μάκη και Χατζηνικολάου
ΜΑΚΗ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ;Μαζεύονται στο σπίτι τα ζευγάρια Μάκη-Κίμ και Χατζηνικολάου με την Κρίστυ Τσολακάκη και παίζουν ...μπιρίμπα. Και αλληλοδιαφημίζονται. Και ο κ.Χατζηνικολάου διαφημίζει τον συκοφάντη και ψεύτη Μάκη Τ. χωρίς να τον ενδιαφέρει αν ψεύδεται ή όχι. Ας ρωτήσει και ...τον Κοσμά Σφαέλο τον δ/ντη του ALTER να του πει τι ακριβώς είχε γίνει και γιατί ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο αρχισυντάκτης του. Αλλά ο Χατζηνικολάου είναι ένας άνθρωπος που πάντα κοιτάει το πως θα αναπτύξει τις επιχειρήσεις του...Σε λίγο όμως περισσότερα και για τον Μάκη κυρίως...

Κατανοω την αναγκη του Τρωκρατη να παρει τα κομματια του εργοδοτη του, λιγη σκεψη ομως πριν βουτηξει τη γραφιδα στο μελανι δεν βλαφτει. Ειναι γνωστο οτι ο CondomInAss, ειναι σε ενα γενικο παραληρημα με τους "κλεφτες". Κλεφτη αποκαλει τον επι 35 χρονια κολλητο του Γιωργο Ψαρα, κλεφτη τον Λατσιο, κλεφτη τον Καλημερη, κλεφτη τον Χατζηνικολαου, κλεφτη τον Μακη. Τελικα σκεφτομαι πως αν τοσοι πολλοι εχουν καταφερει να σε ριξουν, δεν ειναι εκεινοι κλεφτες, εισαι εσυ μαλακας. Α, και οι κατα τον CondomInAss "κλεφτες" δεν εχουν διωχθει για κακουργημα, ο υπεραφεντικος ομως διωκεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου