Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΑΜΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΣ

Απο το παντοτε ασυντακτο και ανορθογραφο Τρωκτικο:

Όσοι θέλετε να πάτε με Ολυμπιακή στην Νέα Υόρκη, στον Καναδά ή στο Γιοχάνεσμπουργκ, από την 1 Οκτωμβρίου και μετά απλά δεν μπορείτε. Η νέα εταιρία Olympic Air θα κόψει τα υπερατλαντικά δρομολόγια, ενώ για το δρομολόγιο της Νέας Υόρκης θα συνεργαστεί με την...

Μεχρι τωρα, τον Οκτωβριο τον ελεγαν πολλοι αγραμματοι ΟκτωΜβριο, αντε τωρα καναμε πρεμιερα και στη γραπτη εκδοση του ανοητου λαθους. Θα τα ξαναπουμε τον ΣεπτεΒριο..

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ο ΚΑΤΑΛΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ


Και για του λογου το αληθες: Ειναι φατσα αυτη να εκπροσωπει τον ελληνικο τουρισμο;

ΤΑ ΚΟΛΕΟΠΤΕΡΑ


Διαβαζουμε στο Τρωκτικο του Τρωκρατη:


Αν δεν μας δουλεύουν τώρα οι δυό τους, πότε το κάνουν;
Αν δεν μας δουλεύουν αυτοί τώρα τότε ποιοι το κάνουν; Δείτε τον υπουργό μεταφορών και τον υπουργό τουρισμού που χαρίζει ο ένας στο υπουργείο του άλλου ένα ελικόπτερο!Ο Στυλιανίδης στον Μαρκόπουλο και χαιρετιούνται μπροστά στις κάμερες λες και είναι δωρεά από την ...τσέπη τους! Το υπουργείο τουρισμού δίνει ελικόπτερο στην ΥΠΑ. Κάνουν σαν να είναι από άλλο κράτος ο ένας και άλλο ο άλλος. Και είναι στην ίδια κυβέρνηση. Τα λένε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Όμως στην φωτογραφία είναι σαν να βλέπονται για πρώτη φορά.


Δουλεμα πανελληνιο ειναι να εχεις διορισμενο υπουργο τον Μαρκοπουλο επειδη σε καλυψε στο σκανδαλο του Βατοπεδιου. Δουλεμα ειναι να τον κρατας σε κρισιμο υπουργειο, τον υπουργο Μηδεν, ενω βουλιαζει ο τουρισμος. Δουλεμα ειναι να τον βγαλεις και να ξαναγινει καρδιοχειρουργος. Αν ειναι και στο χειρουργειο, το ιδιο αποτελεσματικος με το υπουργειο, θα θρηνησουν οικογενειες. Δουλεμα, γενικως, ειναι να βλεπεις τις φατσες και των δυο και το ελικοπτερο στο φοντο. Δυο κολεοπτερα, ενα ελικοπτερο.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ


Βρηκαμε τη λεζαντα της φωτο που χαθηκε απο αλλα blogs:

"Πως ηταν με τον Κασιδοκωστα, Παρις;"

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Απο το Τρωκτικο (που πολυ το αγαπαει το αφεντικουλι):
Δεν θα ασχοληθεί καθόλου με το κανάλι 9 ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο γνωστός επιχειρηματίας δεν θα πάρει το channel 9 όπως έλεγαν αρκετοί και μάλιστα είχαν και έτοιμα σενάρια με Λάκη και με Ρούλα. Που να πάρεις κανάλι με τόσα έξοδα και με μηδέν έσοδα;Οι διαφημίσεις έχουν πάρει την...κάτω βόλτα και δεν αξίζει να μπει κάποιος σε κανάλι για να χάσει. Άλλωστε τόσα του έφαγαν του Κοντομηνά στον ALPHA και μετά κάποιος τον έβριζε(όπως ο Μάκης Τ.)οπότε προς τις να μπει πάλι στα κανάλια; Άλλωστε πρόεδρος του ALPHA είναι ο Κοντομηνάς και οι τίτλοι μάλλον του λείπουν.Απλά η ανοησία κάποιων είναι ο λόγος που απομακρύνονται επιχειρηματίες από προσπάθειες σε κανάλια.

Κι ειχαμε μια σκασιλα, ρε συ πόντιξ. Οσο για το ποιος εφαγε τι και απο ποιον, οταν εκδικαστουν τα κακουργηματα του γνωστου επιχειρηματια, θα ξερουμε επισημα και χωρις ψουψου απο πλυστρες. Και πολυ θα θελαμε να ξερουμε, τα 600 εκ. ευρωϊδια που εχασε ο Κοντό ( απο Alpha Digital μεχρι Alpha, 9, Alpha Radio) απο πού ακριβώς τα βρήκε και αν ειναι προϊον εγκληματος. Μεχρι να μιλησει η εδρα, ο Κοντό ειναι απομονωμενος στο γραφειο του, με τα υπεραφεντικα τους Γερμανους να μην τον παιζουν στην ιδια παραλια και το ιδιο κουβαδακι, και αντε τωρα να το εξηγησεις αυτο και στην Ελντα που σελει καναλι ζικο της...μπουχουχου.

Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ


Εφυγε απο τον κοσμο των ΜΜΕ σε μεγαλη, ευτυχως, ηλικια. Ο Πατριαρχης των ειδησεων Walter Cronkite, μαχιμος μεχρι την τελευταια πνοη του. Ενα ειδος anchorman που δεν θα το δουμε ποτε στην Ελλαδα, σε μια τηλεοραση οπου καθε anchorman εχει και τις δικες του πολιτικες, κομματικες, επιχειρηματικες εξαρτησεις και ολοι παιζουν τις συνθεσεις των εργοδοτων τους.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ #2


Απο τη Zougla.Grrrrr (με μισος και οργη)

@ Εκεί στη Μύκονο το νησί των ανέμων βρέθηκαν πολλοί ανεμόμυλοι της δημοσιογραφίας το Σαββατοκύριακο…
@ Τους κοίταζες κι αναρωτιόσουν, πως ξέπεσε έτσι το ρημάδι το επάγγελμα…
@ Ειδικά τον γραφικό τύπο με το σκουλαρίκι και τον ιπποκόμο μετοχουπάλληλο …
@ Στην παρέα κι ο υπόδικος για σειρά κακουργημάτων Δ.Κοντομηνάς…
@ Προφανώς κάποια καινούργια ιδέα προσπάθησαν να πλασάρουν, γιατί εκείνο που πουλάει είναι η μοντέρνα… ιδεολογία!..
@ Αδυνατώ να πιστέψω ότι ήταν όλα ένα τρικ, για να μην πληρώσουν την μακαρονάδα

Εκεινο το "υποδικος για σειρα κακουργηματων", το προσεξατε; Ο ιδιος υποδικος που ειχε πληρωνε (διαρκουσης της ζουγκλωδους θητειας του Μακη στον Alpha) ενα δισεκατομμυριο παλιες καλες δραχμουλες τον χρονο για δυο εκπομπές την εβδομαδα.

Και πιο κατω, βολες κατα παπαπαπαντων:

@ Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ότι ο άνθρωπος είναι όργανο υπηρεσιών…
@ Παπαπαλιάνθρωπος κοινώς…
@ Αποστολή του είναι να εκβιάζει και να λασπολογεί…
@ Αφού τελείωσε το έργο της πρώτης φάσης, ξαναπιάνει δουλειά αλλάζοντας διεύθυνση…
@ Ο υπάλληλος του γκρίζου κράτους της δεξιάς το παίζει τώρα αντίπαλος της κυβέρνησης, προφανώς γιατί θεωρεί τον κόσμο πιο μαλάκα από τον εαυτό του…
@ Αυτή τη φορά για τις ανοησίες που γράφει θα πάει με κλωτσιές μέσα…
@Τα κόλπα που του μάθανε οι φίλοι του- μπάτσοι - θα βάλουν κατά πάσα πιθανότητα κι εκείνους σε μπελάδες…
@ Η μοίρα που επιφυλάσσει το διαδίκτυο σε τέτοιους διαδικτυακούς σκουπιδοτενεκέδες, είναι η σιωπή της ανυποληψίας δια της ανακύκλωσης…

Ομορφος blogοκοσμος, αγγελικα π(κ)λασμενος.

Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Εδώ παπάς, εκεί παπάς... πού είναι ο Παπαγιάννης;
"Τον παπά παίζει ο Παπαγιάννης με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αποφάσισε να κλείσει το pressmme διότι έμαθε και κατάλαβε ότι θα τον εντόπιζαν και ενεργοποιεί το εφεδρικό. Προφανώς... γι' αυτό έδινε ραντεβού από Δευτέρα. Στο εφεδρικό ανέβασε ήδη την πρώτη ανάρτηση που ρωτάει αν είναι πολλές οι τρεις μέρες..."

Επιχαιρει (η ετσι μου φαινεται;) το blog του Τρωκρατη; Αυτο παντως ηταν το χρονικο ενος προαναγγελθεντος θανατου, αφου ο Παπαγιαννης ειχε μετατρεψει το προνομιο της ελεγχομενης ελευθεριας των blogs σε γρυλλο για ν' αλλαζει τα σκασμενα του λαστιχα (εργοδοτες που τολμησαν να τον απολυσουν) αλλα και σε κατσαβιδι για να σκαζει τα λαστιχα εκεινων που δεν του γουσταραν (εμμονες με Ευαγγελατο κλπ). Η κακια, οι προσωπικες διενεξεις και τα "πληρωμενα συμβολαια" εχουν υποβιβασει την αξια των blogs κι αυτο το χρεωνουμε στους επαγγελματιες δημοσιοκαφρους που εξυπηρετουν η υπηρετουν απο τον δωρεαν ιστοτοπο, χωρο αληθειας που δεν λεγεται και δεν γραφεται αλλου και οχι αληθειας που κατασκευαζεται για να μειωσει, να πληγωσει και να συκοφαντησει. Να τελειωνουμε με τους υποπτους και υπολογους, δεν ειναι ολα τα blogs Παπαγιαννης, Μπονιος, Γκιολιας.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΣΑΤΥΡΟΙ


Απο το mediasoup: http://www.mediasoup.gr/node/693


Δειτε το ολοκληρο γιατι εχει πλακα, δεν εχει κακοηθεια, ειναι εξυπνο και κανει τη διαφορα αναμεσα στη σατιρα που δεν χτυπαει κατω απο τη μεση αν και οι σατιριζομενοι σατυροι, πολλες φορες το κανουν!

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Ο ΚΛΕΨΑΣ ΚΑΙ Ο Μ$#^&ΑΣ











Ξεσπασε παλι νεος Τρωκτικος πολεμος αναμεσα στον Τρωκρατη και τον Al Macaida. Σφαλιαρες αμφιδρομες, και με τη λασπη θα ειχαμε χτισει δεκα πολυκατοικιες. Δειτε:

Μπιρίμπα μαζεύονται και παίζουν τα ζεύγη Μάκη και Χατζηνικολάου
ΜΑΚΗ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ;Μαζεύονται στο σπίτι τα ζευγάρια Μάκη-Κίμ και Χατζηνικολάου με την Κρίστυ Τσολακάκη και παίζουν ...μπιρίμπα. Και αλληλοδιαφημίζονται. Και ο κ.Χατζηνικολάου διαφημίζει τον συκοφάντη και ψεύτη Μάκη Τ. χωρίς να τον ενδιαφέρει αν ψεύδεται ή όχι. Ας ρωτήσει και ...τον Κοσμά Σφαέλο τον δ/ντη του ALTER να του πει τι ακριβώς είχε γίνει και γιατί ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο αρχισυντάκτης του. Αλλά ο Χατζηνικολάου είναι ένας άνθρωπος που πάντα κοιτάει το πως θα αναπτύξει τις επιχειρήσεις του...Σε λίγο όμως περισσότερα και για τον Μάκη κυρίως...

Κατανοω την αναγκη του Τρωκρατη να παρει τα κομματια του εργοδοτη του, λιγη σκεψη ομως πριν βουτηξει τη γραφιδα στο μελανι δεν βλαφτει. Ειναι γνωστο οτι ο CondomInAss, ειναι σε ενα γενικο παραληρημα με τους "κλεφτες". Κλεφτη αποκαλει τον επι 35 χρονια κολλητο του Γιωργο Ψαρα, κλεφτη τον Λατσιο, κλεφτη τον Καλημερη, κλεφτη τον Χατζηνικολαου, κλεφτη τον Μακη. Τελικα σκεφτομαι πως αν τοσοι πολλοι εχουν καταφερει να σε ριξουν, δεν ειναι εκεινοι κλεφτες, εισαι εσυ μαλακας. Α, και οι κατα τον CondomInAss "κλεφτες" δεν εχουν διωχθει για κακουργημα, ο υπεραφεντικος ομως διωκεται!

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

CTRL+ALT+DELETE

Κόπηκε η εκπομπή "Ψηφιακή Ελλάδα"
Πάει ο Βασιλάκος από το κρατικό καναλί.Η εκπομπή "Ψηφιακή Ελλάδα" δεν θα μας κάνει παρέα πια και ο κρατικοδίαιτος κ. Βασιλάκος και... η κυρία του δεν θα εχουν βήμα(τηλεοπτικο τουλάχιστον...) για να κατηγορούν και να πολεμούν την ανωνυμία των BLOGS.

Με ανακουφιση γραφει την ειδηση το Τρωκτικο. Αμ, εμεις να δειτε. Ηταν φατσα ο ποντικος για να κανει τετοια εκπομπη; Να κανουμε και μια προσευχη να τον ακολουθησει η Μπηλιω.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΧΑΛΙΑ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Απο το Τρωκτικο:
Πρόστιμο στον Tom Hanks για καταπάτηση στην Αντίπαρο
Μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 2009 από τους προϊσταμένους της κτηματικής υπηρεσίας Σύρου, Γεωργία Γιαντζελίδου και του λιμενάρχη κ. Ηλία Κουντρομιχάλη στο σπίτι που έχει φτιάξει ο διάσημος σταρ στην Αντίπαρο... διαπιστώθηκε ότι ο Tom Hanks έχει καταπατήσει τον αιγιαλό κατά 20 τετραγωνικά μέτρα. Στο διάσημο ηθοποιό επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να κληθεί από τον εισαγγελέα προς απολογία.
Μπραβο, μαλακες, που εφαρμοζετε το νομο. Μπραβο παπαρες, που πιανετε τους παρανομους. Ρε ξεφτιλες, λαμογια, κλεφτες, δημοσιοι δηθεν λειτουργοι, εχετε κατακλεψει τη χωρα, εχετε κανει στραβα ματια για τους συχωριανους σας, τα εχετε παρει απ' ολες τις μπαντες, εχετε κανει του κοσμου τις παρανομιες, και βρηκατε ρε μαλακες να διωξετε τον Τομ Χανκς για να μας ρεζιλεψετε ξανα στον διεθνη τυπο; Καφροι, καθικια, κλεφτρονια του δημοσιου, ο Χανκς ρε γελοια υποκειμενα, εκανε στη χωρα σας το Mamma Mia που το ειδαν δισεκατομμυρια θεατες και διαφημισε την Ελλαδα τζαμπα. Ο Χανκς, καφροπουλα της γραφειοκρατιας, και η γυναικα του, φερνουν την Ελλαδα με καθε τροπο στο προσκηνιο οταν εσεις την τραβατε στις λιστες της διαφθορας. Και θα τον πατε στον εισαγγελεα αντι να του χαρισετε κι ενα κτημα να θυμαται ποσο αγνωμονες ειναι οι Αντιπαριανοι; Αει στο διαολο βρομιαρηδες!
Υ.Γ. Με αντεγραψε εν μερει στο χρονογραφημα του στον "Αδεσμευτο" ο Νικος Μαστορακης αλλα, χαλαλι του, ο σκοπος για μια ακομη φορα αγίασε τα μεσα.
Υ.Γ. 2 Γουσταρω που οσο ο εισαγγελεας εψαχνε να βρει τον Τομ, αυτον πού τον χάνκς, πού τον βρισκς, με τον Σαμαρα να του κανει προσωπικη ξεναγηση στο μουσειο. Κρατος δικαιου, δεδικαιωται (αλλωστε ειναι νεκρο εδω και καιρο).

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ

Οσοι ειδαν την αλαλουμ συζητηση Χατζηνικολαου με δημοσιοκαφρους, θα καταλαβαν περι τινος προκειται, τελικα. Το ασκερι δεν καταφερε να συντονιστει, να εκπολιτιστει και, κυριως, να μαθει να σκαει. Με την ανεπιτυχη αναμειξη τους με πολιτικες σκατοφατσες, οι εκπροσωποι της τεταρτης εξουσιας (τρομαρα τους!) απεδειξαν οτι δεν ειναι ικανοι ουτε τα του οικου τους να διαχειριστουν, ουτε τον θεατη να πεισουν οτι δεν πρεπει να τους θεωρει απεχθη, απειθαρχη, ανηθικη ομαδουλα. Αν η AGB εκεινο το βραδυ μετρουσε και χριστοπαναγιες, θα ειχαν καει τα μηχανακια!...

ΑΒΙΣΣΑΛΕΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

Οσοι αντεξαν να δουν τη Βισση μαζι με τη γηραια, σταφιδωμενη κολλητη της (κοκκινο μαλλι και μπρατσο πετσα) να μονοπωλουν σε απταιστα ελληνοαγγλικα και αγγλοελληνικα την αναπηρη συζητηση με τον Αναστασιαδη, θα καταλαβαν κατι πολυ απλο: Ο Αναστασιαδης δεν θα μπορεσει ποτε να παρει μια συνεντευξη αξιοπρεπως και η Βισση το τουρμπο καλαμι το εχει οχι απλως καβαλλησει, αλλα το εχει βιδωσει. Στα κοντινα ειδαμε ολα της τα botox και στην παλλομενη απο συγκινηση και ειλικρινεια φωνη της, διαβασαμε τον πραγματικο της υπερφιαλο και αλαζονικο χαρακτηρα. Οσο για τη γραία, βαλε κυρα μου ενα μακρυμανικο, τι φταιει ο κοσμος να φρικαρει νυχτατικα.