Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΧΑΛΙΑ Α ΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Απο το Τρωκτικο:
Πρόστιμο στον Tom Hanks για καταπάτηση στην Αντίπαρο
Μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 2009 από τους προϊσταμένους της κτηματικής υπηρεσίας Σύρου, Γεωργία Γιαντζελίδου και του λιμενάρχη κ. Ηλία Κουντρομιχάλη στο σπίτι που έχει φτιάξει ο διάσημος σταρ στην Αντίπαρο... διαπιστώθηκε ότι ο Tom Hanks έχει καταπατήσει τον αιγιαλό κατά 20 τετραγωνικά μέτρα. Στο διάσημο ηθοποιό επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να κληθεί από τον εισαγγελέα προς απολογία.
Μπραβο, μαλακες, που εφαρμοζετε το νομο. Μπραβο παπαρες, που πιανετε τους παρανομους. Ρε ξεφτιλες, λαμογια, κλεφτες, δημοσιοι δηθεν λειτουργοι, εχετε κατακλεψει τη χωρα, εχετε κανει στραβα ματια για τους συχωριανους σας, τα εχετε παρει απ' ολες τις μπαντες, εχετε κανει του κοσμου τις παρανομιες, και βρηκατε ρε μαλακες να διωξετε τον Τομ Χανκς για να μας ρεζιλεψετε ξανα στον διεθνη τυπο; Καφροι, καθικια, κλεφτρονια του δημοσιου, ο Χανκς ρε γελοια υποκειμενα, εκανε στη χωρα σας το Mamma Mia που το ειδαν δισεκατομμυρια θεατες και διαφημισε την Ελλαδα τζαμπα. Ο Χανκς, καφροπουλα της γραφειοκρατιας, και η γυναικα του, φερνουν την Ελλαδα με καθε τροπο στο προσκηνιο οταν εσεις την τραβατε στις λιστες της διαφθορας. Και θα τον πατε στον εισαγγελεα αντι να του χαρισετε κι ενα κτημα να θυμαται ποσο αγνωμονες ειναι οι Αντιπαριανοι; Αει στο διαολο βρομιαρηδες!
Υ.Γ. Με αντεγραψε εν μερει στο χρονογραφημα του στον "Αδεσμευτο" ο Νικος Μαστορακης αλλα, χαλαλι του, ο σκοπος για μια ακομη φορα αγίασε τα μεσα.
Υ.Γ. 2 Γουσταρω που οσο ο εισαγγελεας εψαχνε να βρει τον Τομ, αυτον πού τον χάνκς, πού τον βρισκς, με τον Σαμαρα να του κανει προσωπικη ξεναγηση στο μουσειο. Κρατος δικαιου, δεδικαιωται (αλλωστε ειναι νεκρο εδω και καιρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου