Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ!


2 εκ ευρώ τον χρόνο κοστίζουν Μαραγκουδάκη, Παπαδρόσος και Μωραίτης στον ΑLPHA - Πανικός μετά την αποχώτηση Φώτη και Μαρίας για το star
Αλυσιδωτές αντιδράσεις φέρνει η μεταγραφή της Μπακοδήμου και του Σεργουλόπουλου στο star. Ήδη έρχονται οι πρώτες πληροφορίες για το τι θα ακολουθήσει στην Κάντζα. Το απίστευτο ποσό των 2 εκ ευρώ παίρνουν για έναν χρόνο ο Βασίλης Παπαδρόσος(δ/ντης ειδήσεων), η Άλκιστις Μαραγκουδάκη και ο Β.Μωραίτης στον ALPHA για να ρίξουν τον σταθμό στα τάρταρα. Τουλάχιστον ότι έφεραν οι Γερμανοί έπιασε τόπο ενώ ότι έχει σχέση με αυτό που έχουν αναλάβει τα τρία πρόσωπα ρίχνει τον σταθμό στην καταστροφή.Από 70000 ευρώ κοστίζει ο Μωραίτης και 50.000 η Μαραγκουδάκη ενώ 30.000 κοστίζει ο Βασίλης Παπαδρόσος για να έχει το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του 10%.Εδώ πια μιλάμε για προκλητικά ποσά την ώρα που με αυτά τα χρήματα μπορούν να ζήσουν 50 και πλέον οικογένειες του σταθμού!!!Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ...στον ALPHA τα πράγματα είναι πλέον τεταμένα καθώς τόσο ο Κοντομηνάς όσο και οι Γερμανοί δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτή η ιστορία.

Και το παραμυθι του Τρωκρατη, συνεχιζεται, οπως συνεχιζεται και το λιβανιστηρι στον εργοδοτη. Στον οιστρο του "δοξαστε τον", ξεχναει ο σχολιαστης πως τη Μαραγκουδακη ο Κοντομηνας την προσελαβε, οπως προσελαβε δεκαδες αλλους που τους χρυσωσε και μετα τους εδιωξε, βυθιζοντας το καναλι σε εμφυλιο και οικονομικη καταστροφη. Τι θελει, τελικα, ο CondomInAss και τσουπ πεταγεται καθε τοσο; Αν του λειπει το καναλιλίκι και η ζωη του δεν εχει νοημα, τι το πουλησε το ρημαδοκαναλο; Α, και ο τιτλος...μεγαλειο. Η αποχωτηση. Κατι μεταξυ αποχωρησης, αποχωρητηριου και αποχετευσης. Η δε αφελης σκεψη για το ποσες οικογενειες μπορουν να ζησουν με τους μισθους ηγετικων στελεχων, μας κανει να σκεφτομαστε οτι με οσα ξοδευει ο Condometc για τη συντηρηση σκαφους και lear θα ζουσαν 5,000 οικογενειες μια χαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου