Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΒΑΡΑΤΕ (ΜΠΟΝΙΕΣ) ΓΚΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ...



ΠΡΟΣ ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑ...
Ταληροφονιά Μάκη, τι διαβάζουμε στο troktiko; 150.000 ευρώπουλα τον μήνα και απολύεις μητέρες των 1.000 ευρώ, οι οποίες είναι ανασφάλιστες και έχουν δυο παιδιά; Τι φιλεύσπλαχνο παιδί είσαι εσύ τελικά! Γεμάτο καλοσύνη..

(απο το μαχητικο (η Μακητικο) pressmme. Papajohn στα χαρακωματα. Που ομως εχει και αλλο ανοιχτο μετωπο. Και τι μετωπο! Κουτελαρα!

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ!...
Καλώς τον φίλο μας. Τι νέα Θανάση; Όλα καλά; Μήπως έκανες τίποτα με τα χρωστούμενα; Τρείς μήνες είναι αυτοί. Κρίμα δεν είναι να στα χαρίσουμε;

Εργασιακες σχεσεις, ποιος δουλευει ποιον, αυτοαρση απορρητου και παει λεγοντας. Μη ζητατε χρεωστικα υπολοιπα, οταν καποιος χρωσταει και στη Μιχαλου!

Μπονιές και κατραπακιές απο το nonews-news εναντιον Τρωκρατη Γκιολια:

Κλέπτειν διά της αντιγραφής του nonews-NEWS...
Λωποδυτάκο, μας έχεις ταράξει στις κλοπές. Δύο αποκλειστικές ειδήσεις του nonews-NEWS ("παρ' ολίγον live ατύχημα" , της Μενεγάκη και "πιάσαν γύφτους, γιατί νόμιζαν πως ένας απ' αυτούς ήταν ο Παλαιοκώστας" ) μέσα...σε δυο ώρες δεν είναι πολύ; Γιατί δε λες το όνομά μας; Αλλά που να βρεις την αξιοπρέπεια για να το κάνεις! ...

Να πει το ονομα σας; Φτού κακά. Αλλα, μ' αυτη την ευκαιρια, φιλαρακια: Οι φωτο που χρησιμοποιειτε κατα κορον, δεν εχουν clopyright; Η, εστω, ονομα φωτογραφου, πρακτορειου, τελοσπαντων εκεινον που πληρωσατε για να παρετε τα δικαιωματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου